2015 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis

Vegetariškos kesadilijos



Vegetariškos kesadilijos

Dažnai gaminu šias vegetariškas kesadilijas, nes jas lengva pagaminti ir nereikia daug laiko praleisti virtuvėje. Galite būti tikri, kad visi, jų paragavę, prašys dar ir dar. Patiekite kaip užkandį ir mėgaukitės! 

Receptas skirtas 16 kesadilijų.

Jums reikės:
2 pomidorų, pjaustytų
1 cukinijos, pjaustytos
1 paprikos, pjaustytos
1 svogūno, smulkinto
1 morkos, smulkintos
1 stiklinė pupelių
100g tarkuoto sūrio

1/2 a.š. druskos
2 a.š. rūkytos paprikos
Alyvuogių aliejaus

1. Iš vakaro pupeles pamerkite šaltame vandenyje. Kitą dieną jas išvirkite bei nusausinkite. 
2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, pakepinkite svogūnus, tuomet sudėkite morkas ir viską dar šiek tiek pakepkite. Sudėkite pjaustytą cukiniją, papriką, pomidorus, pupeles, rūkytą papriką, druską ir viską troškinkite apie 30 minučių. Sudėkite mėgstamus prieskoniius/ 
3. Įkaitinkite orkaitę iki 175C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.
4. Kiekvieną tortiliją perpjaukite pusiau. Daržovių mišiniu užpildykite perpjautas tortilijas, apibarstykite sūriu (jis turi būti tortilijos viduje), suvyniokite į trikampį ir kepkite 10-15 minučių.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą